Bebis Palomäki

Jiippi! Äntligen har han kommit… Greta och Tuomas fick en son inatt (våran natt, deras förmiddag?) 😉 Så nu på Lehtinens sida med barnbarn står det en enda flicka mot 4 pojkar… 😉 Vilket gäng! Grattis till Greta och Tuomas! (jag var tvungen att väcka Lauri inatt när han fick sms… Det är verkligen alltid så spännande.)

Och jag tänkte själv på min stundande förlossning och bara LÄNGTAR tillS den dagen… Sen började barnen bråka och skrika och jag insåg att det är nog bra att Bebis Lehtinen stannar i magen…. LÄNGE!!!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted maj 22, 2010 at 12:26 e m | Permalink

    Hihi!

  2. Jill jens Krylborn
    Posted maj 23, 2010 at 9:59 f m | Permalink

    Det innebär bara att ni behöver skaffa fler barn på Lehtinensidan…. Så att det kan jämna ut sig!!! Jag antar att du är sugen Jana….