Där fick jag…

Ja, jag ville ju inte gå till kyrkan idag och det blir ingen kyrka heller… kl 11:40 inser jag att bilnycklarna är borta! Jag körde sist igår, alltså är det mitt fel (som det brukara vara när nåt av värde försvinner här hemma.) Lauri hittade en reserv nyckel, men vi har trott att man inte kan använda den, men det kunde man tydligen… kl är nu 12:36 och stolt som jag är vägrar jag att ens gå på sakramentsmötet! Jag känner för allas bästa och slippa pinsamheter stannar vi hemma idag! Farligt att önska sig fel saker!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted maj 16, 2010 at 11:58 f m | Permalink

    Lauri tog barnen och åkte och jag får känna mig som Tomas tvilarens tvilling syster idag! 🙁