Onödiga saker

Finns så många onödiga saker till mig själv och till en bebis som man INTE behöver!

– Amnings bh (Usch har ALDRIG gillat det då jag tycker vanliga funkar alldeles utmärkt)
-Skötbord (fult och onödigt bara)
– Badbalja-(som ALLTID blir så äckliga!)
– Skötväska (Hade en när jag fick Tilde, men gillar inte det så mycket, för dyrt och ofta fula)
– Eget rum till barnet (den fattar ju ändå inget, så varför kosta på ett fint rum? Och det är SÅ mycket skönare att ha den i rummet om man natt ammar. Och tro mig de kommer inte sova i samma rum som oss för alltid) 😉
– Amningskudde+ amningsstol…

Det jag kommer köpa…

– Bärsjal (Aldrig gillat babybjörn)
– Liggdel till min phil and teds vagn
-Kläder (har INGENTING, bara kläder den kan ha typ runt 1år)
– En svalare filt

Skönt så här när man får sitt 3:e barn och man inser vad man behöver och inte behöver eller aldrig behövt! Och det är också skönt att man veta, att även hur en graviditet och förlossning är unika så VET man ändå vad man får vänta sig och man kan också ställa krav på ett annat sett! Börjar känna av en spänning av att faktiskt få ut ungen… även om det är skönt att den finns där inne, ingen att mata, trösta eller byta blöja. På söndag är det ”bara” 99 dagar kvar… härligt att se ett tvåsiffrigt tal ÄNTLIGEN!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.