Tiden efter…

Jag börjar bli liiite nervös inför förlossningen, jag har många tankar och hoppas varken det blir kejsarsnitt eller att nån av oss dör på kuppen… Men det är tiden EFTER man fått barn som jag tycker är värst, hemsk och obehaglig! Jag föder hellre barn än tiden efteråt… den är hemsk! Man blöder, man gråter, man är trött, magen ful, uttöjd, eftervärkar som gör MER ont ju fler barn du får, du ser fet ut för du inte har inte en gravid mage att gömma dig bakom, du kan inte hålla ditt eget kiss för alla muskler där är också uttöjda (Vilket var deprimerande när jag upptäckte det efter jag fött Lejon och grät och trodde det aldrig skulle bli bra igen), och det tar en sån tid att komma i super form efteråt och du måste nästan ”lära” dig ha sex igen! Efter 2 barn, vet jag vad jag har att vänta mig… och jag är mer rädd för det än förlossningen, för tiden efter gör mer ont än att krysta farm ett barn i 15 min… Sitter här och tycker synd om mig själv som måste gå i genom detta frivilligt igen… Jag återkommer när jag VET varför man man gör detta om och om igen!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Posted april 21, 2010 at 2:38 e m | Permalink

  Glömde en sak- Brösten! Även om magen är borta kan du ändå knappt sova på magen iallafall… för brösten är stora och hårda och OM du somnar på magen vaknar du i en pöl av mjök!

  Kom på en positiv sak och det är, iallfall för mig, att när barnet väl är ute smakar all mat SÅ gott vilket det inte gör under graviditeten!

 2. Jill jens Krylborn
  Posted april 22, 2010 at 10:34 f m | Permalink

  Den här gången kanske det är annorlunda! Annars vet du ju att det fungerar även om det är en del saker som är mindre roliga. Jag ser fram emot en hel natt sömn, Jesper är vaken eller strular ungefär 4-5 ggr/natt. Sedan ska man vara glad och ha tålamod på jobbet och hemma….

 3. Posted april 22, 2010 at 10:40 f m | Permalink

  Usch ja… jag är så GLAD att inte behöva jobba, det vore en pina just nu! Men visst Tilde vaknar oxå några gånger varje natt, men inatt sov hon HELA natten utan att vakna… Men vem vet det kanske blir annorlunda kommer nog en rapport om det oxå… 😉

 4. Posted april 22, 2010 at 2:17 e m | Permalink

  Jo en sak till… Man tappar OÄNDLIGT mycket hår, och det växer ut jätte konstigt sen…