Trött dag

Idag hade vi Stavskonferens… Jag älskar den här tiden på året det är både general- och stavskonferens. Tyvärr fick inte jag njuta av det så mycket, då vi kommit överens att jag skulle ta barnen OM de blev jobbiga. Jag fick nämligen gå själv i höstas då barnen var sjuka, så det var inte mer än rättvist att Lauri skulle få stanna inne och lyssna denna gång. Barnen, ja, de har verkligen svårt att sitta still, vill bara springa runt och jag som trodde jag hade med mig väsrta party väskan med alla möjliga saker att äta och leka med… 30 min blev det för mig i bänkraden, men vi lyckades hitta ett rum som var tomt och där man hörde alla talen… så liiite fick jag höra iallafall. Älskar verkligen kyrkan och alla våra bra ledare… Jag inser mer ju äldre jag blir vad mycket jag har att lära mig… Känner verkligen att jag vill bli en bättre människa, fru och mamma. Tacksam att få gå en kyrka där våra ledare talar om insperarade saker! Nu är jag dödstrött, barnen lagda och tacos klar!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.