Bebis Check-up

I måndags var jag och träffade min barnmorska… De var glada att få se en lite mer ”rejäl” viktuppgång på mig… väger 53 kg och det kanske känns sådär, bara undrar VAR allt satts sig, men bebis växer, magen liten men följer sin kurva. Blodtryck bra… Jag känner mig mig fruktansvärt trött och aldrig riktigt utvilad… det BLIR jobbigare att vänta barn när man har fler barn. 😉 Jag kunde tyvärr inte ställa det frågor jag ville kanske ha svar på pga att mina barn inte ville vara där… Så jag frågar Er; Använder man inte lustgas här i USA? Hur ska det gå för mig då? Får man barnet direkt upp på magen när den är ute, om den mår bra såklart? Nån som vet? Annars får jag väl bara säga hur jag vill ha det och hoppas att de lyssnar! NU dax för Zoo med ett gäng jobbiga svenk-finska barn. 😉 (mina alltså)

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.