Rita

Idag har jag ritat planeter med Lejon… Han är så intresserad av rymden och alla planeter och jag har idag fått lära mig i vilken ordning de är i och vi har också ritat solsystemet på betongen med kalkkritor… Det är ganska lätt att rita dem, men annat är det med skelettet som han också är intresserad av. Kanske måste utveckla mig inom detta område, för jag kan inte rita bra alls! 😉 Men va kul jag tycker att det är när dom blir intresserade av nått annat än Thomas tåg…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill jens Krylborn
    Posted april 10, 2010 at 11:43 e m | Permalink

    Du får väl be Lejon att rita själv. Jag är också urdålig, men Jannike ritar av fotografier och det blir jättefint. Vad kul med rymden, det kan verkligen göra en intresserad, ska han bli astronaut kanske?

  2. Posted april 11, 2010 at 9:27 f m | Permalink

    Lejon frågade mig många gånger ”Vad har jag här inne” and touched his arm or head. Jag sa på finska att det är luuranko. Han skrattade och sa ” Ei ole luuranko, siellä on skelete” 😉