En fredag hemma

Tilde är ganska förkyld idag så dagen blev lugn och mest var vi hemma. Jag och Lejon åkte till Wal-mart för att handla, Tilde var hemma och sov med Lauri. Eller ja han jobbade… 😉 Sen har vi varit ute och lekt, Lejon passar på att cykla en hel del nu när det är snöfritt och varmt! Jag var ute och sprang en stund, men det går sådär att springa, magen är inte stor, men det känns bara lite konstigt att springa och tar en stund att komma igång, men jag gjorde det iallfall, måste ju passa på innan man är stor som ett hus. Om Tilde mår bättre imorgon ska vi alla gå och äta pizza tillsammans, vilket jag VET kommer uppskattas av barnen väldigt mycket. Barnen har varit snälla denna vecka och idag hjälpte de mig att plocka ut diskmaskinen… De tycker verkligen om att hjälpa mig, och jag är tacksam för det. Lejon frågar alltid ”kan jag hjälpa dig” med sin gulliga lilla röst när jag gör nåt… 😉 Skönt att få ha haft en bra vecka tillsammans. Hoppas på flera sånna!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.