Lejon

Jag ska åka till finland! Mamma, pappa, Tilde får stanna i Denver… SNÄLLA mamma låt mig få åka själv! 😉

När jag blir stor ska jag också ha en motorcykel som Nömne- Jussi har. 😉

Mamma, jag tycker om inte när du är borta från mig…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Posted mars 5, 2010 at 10:11 f m | Permalink

  Oj, kära Lejon… Jag saknar honom och er alla sååååå mycket!

 2. maria
  Posted mars 9, 2010 at 2:57 e m | Permalink

  jag tycker Lejon är inne på ett bra spår alltså!!! Dags å komma hem nu 🙂
  Nu har vi haft er borta tillräckligt länge 😉

 3. Posted mars 9, 2010 at 8:19 e m | Permalink

  Ja det kan man tycka kanske… 😉 Men det blir nog ingen resa hem för oss detta år om vi inte måste flytta hem! Att resa med 3 barn, bo hos nån och resa när det är höst innebär att man bara blir sjuk och sjuk är jag hellre i mitt eget hem. 😉 Nån gång kommer vi hem och då kommer ni önska att vi inte gjorde det! 😉