Yelling is the new smiling :-(

En av mina kompisar här hade denna rubrik på hennes blogg och jag känner precis likadant… Barnen vill inte lyssna, de har väckt mig innan 6:30 i flera dagar nu vilket inte gör mig på bättre humör när det enda de gör när de vaknar är att bråka och man undrar varför i hela friden vaknade ni ens idag? De stökar och städar inte, de klär av sig HELA tiden, tar sig friheten att sätta på en film när de känner för det. Den enda gång jag får lugn och ro är när vi är hos nån annan och leker! De VÄGRAR leka hemma, även om de bråkar ska det vara med varandra?! Dumma, dumma barn… Jag anledningen att de skriker åt varandra är väl att jag skriker på dem… Nej, jag föregår INTE alls med gott exempel, ja livet är inte roligt just nu :-(… Finns det återköp på barn? Ha, då undar ni vad vi tänkte med när vi skaffar ett 3:e barn… Ja, inte med huvudet iallafall!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill jens Krylborn
    Posted februari 25, 2010 at 11:17 f m | Permalink

    Det blir bättre, men det hjälper ju inte nu!