Alla hjärtans dag.

Det kanske inte kommer som nån nyhet att jag inte gillar sånna här dagar nåt vidare mycket. Det handlar inte om att jag inte kan vara romantisk eller älskar Lauri, men jag har bara svårt och tycker det är nästintill löjligt att skriva ett brev om hur mycket jag älskar Lauri eller köpa nåt som är SÅ onödigt och fånigt… Ja, jag tycker så här om Mor och Farsdag också, och kanelbullensdag, ostkakansdag och alla andra dagar som är påhittade av människan och som vill tjäna pengar på alla lättlurade människor… Så inga chokladhjärtan här inte eller fula nallebjörnar… men vi ska på middag hos Auli idag och det ska bli kul!

Andra saker som har hänt är att Tilde är jätte duktig att gå på toan… men på nätterna kissar hon på sig, hon vill inte vakna för att kissa och vi hoppas väl bara på att det ska ta sig snart, men vi har inte köpt blöjor denna vecka och hoppas det kan fortsätta att vara så. Vi hade en härlig vårdag i går och jag fixade lite i trädgården, men idag vaknade jag av ett snötäckt landskap. 🙁 Snälla kan vi hoppa över mars? Den jobbigaste och onödigaste månaden på hela året, om man frågar mig. Ska till barnmorskan imorgon och kolla så att allt står rätt till i magen, jag vet inte om jag kännt några rörelser än, jag har så fruktansvärt ont i magen och mina tarmar lever ett eget liv, men jag tror jag kännt, men hoppas att få höra ett starkt hjärta imorgon… Hittills har det varit höga hjärtljud, vilket tyder på en tjej om man frågar vissa, men jag tror det är en pojke, men om en månad hoppas vi att vi kan få veta, våra barn har inte varit blyga i magen och visar gärna allt dom har… 😉 Så hoppas vi vet snart!?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.