Lördag

Lauri gick och la sig kl 6 imorse, efter som han somnade kl 6 på källen och sov till halv 10… så han var inte trött. Han jobbade och vi andra sov. På morgonen gjorde vi (jag och barnen) iordning oss för en tur till Walmart och sunflower market för mat shopping. Jag har haft en lite jobbig vecka med Lejon som bara gråter över ALLT och Tilde som är elak mot honom och jag som har varit trött och lite förkyld som alla andra också har varit här hemma. Så idag kände jag att vi behövde komma ut och låte Lauri sova… Allt gick bra att handla, kom hem städade kylskåpet och skafferiet, vilket var i STORT behov av det. Lauri var ute med barnen och lekte så jag fick stå i lugn och ro och bara städa och lyssna på musik.
Längtar så fasansfullt efter vår, värme och blad på träden… världen ser så grå och trist ut här, för all snö är borta och jag behöver vår NU! Dagdrömmer ständigt om att får åka bort med Lauri själv, bara vi god mat och fina utsikter… Jag älskar verkligen att vara med honom. Vi har ÄNTLIGEN börjat med att hålla en budget, vilket jag tycker är jättekul och det känns verkligen att vi är ett team! Och det är verkligen intressant att lära sig att hushålla med pengar!

Annars händer inga stora saker här… Vi tog bort blöjan på Tilde för drygt en vecka sen och det går bra, dock inte på natten än, men hon gillar att gå på toan. Lejon gör nr 2 ÄNTLIGEN på toan… Vad vi har kämpat med honom! Nu tycker han det är SÅ kul att gå på toa. 😉 Längtar hem gör jag inte så ofta, men jag saknar fortfarande GOD ost, bröd, mcdonalds, kebab, korv pålägg, tårta, ja listan kan göras lång, men jag får hålla ut tills jag kommer hem… När det nu blir!?

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. maria
    Posted februari 14, 2010 at 6:08 f m | Permalink

    jag längtar också efter våren!!!! och hobby lobby 😉