Muffins 9 pm…

Jag fick en önskelista på några saker Lauri var SÅ sugen på ikväll… några timmar innan lekte han med barnen, han skulle göra en kullerbytta och sträckte troligtvis sin nacke. Han fick ont, kunde knappt röra sig. 🙂 Jag fick veta att han ville ha snicker och twix OCH mina kladdmuffins… Så det vara bara att klä på sig och gå och handla och sen komma hem och baka, Lejon som INTE vill sova ville ju naturligtvis också ha av det goda! Nu är dom klara och har sagt mmmm i långa meningar… Jag hoppas verklgen att man får välsignelser av att tjäna sin man och sin son. Älskar dom…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted januari 27, 2010 at 5:55 f m | Permalink

    Mmmmm – what a fun story about making your two boys happy. The best moments are often simple and have something to do with good (maybe not so healthy) food.