9 augusti…

Är det officella datumet där barn nr 3 väntas att komma. Dock kanske dom flyttar mig några dagar framåt, för bebisen var större än vad den borde ha varit för den vecka jag befinner mig i. Men allt såg bra ut och det känns alltid bra att få se vad som finns där inne, även om man vet att man är gravid, så är det skönt att se att allt är bra. Så nu kan jag äntligen skriva vilken hemsk jul det var. 😉 Inte en enda chokladbit eller nån fest mat alls blev det för våran familj, men jag börjar sakta åter gå till det normala. MÅNGA kvällar jag har lagt mig vid 7 eller 8 och sovit till 7 dagen efter… Inte så rolig fru, men kvällarna och nätterna har varit fruktansvärda och jag har mått riktigt dåligt. Just nu känner jag bara en stor oro hur allt ska gå med 3 barn… när det ibland inte funkar med 2 st?! Om några veckor kanske vi kan får reda på vad det kommer att bli,.. i vårat läge spelar det ingen roll vad det blir, men pojknamn är svåra, det kan jag säga. Ska försöka uppdatera med lite tjocka magbilder senare, när den börjar synas. 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Greta
  Posted januari 27, 2010 at 6:41 f m | Permalink

  Jag trodde att ni hade redan valt ett namn för nästa pojke;)

 2. Jill jens Krylborn
  Posted januari 27, 2010 at 10:00 f m | Permalink

  Tycker du det är lättare med tjejnamn? Vi tycker det blir jätte roligt även om vi inte bor så nära. Barnen är överlyckliga att få sin 30(!) kusin….

 3. Posted januari 27, 2010 at 2:39 e m | Permalink

  Mycket lättare med tjejnamn… Lauri har ett pojknamn, och det brukar vara han som slut bestämmer namnen till våra barn. 😉 Vi får se hur allt blir…

 4. Posted januari 28, 2010 at 1:02 f m | Permalink

  30 cousins! What a big family! On Lehtinen’s side this baby will add the number to 6. A good start. I guess 30 is unlikely;-)

 5. Jill jens Krylborn
  Posted januari 28, 2010 at 10:47 f m | Permalink

  Jens har fyra syskon som alla minst har fyra barn sedan är det min sida och där kan komma många fler…