Solig dag!

Efter lunchen idag tillbringade vi 2h i en lekplats vid Lejons skola. Det var en hel del barn där och det var kul och Lejon och Tilde var jätte glada att få springa på bar mark och gräva i sanden. Den enda frågan jag hade i huvudet var : ” VARFÖR skaffar folk äckliga hundar??? ” Dom är INTE söta, gulliga eller trevliga. Bara skäller och luktar illa… Ja, jag är seriöst rädd för hundar, och skulle aldrig i hela mitt liv skaffa ett enda djur, varken åt mig eller mina barn! Ett tag sen läste jag om en svensk Nanny som sa att föräldrar som inte skaffar djur sina till sina barn är egoistiska och lata… Och ja, jag är allt det, jag tycker man ska antingen äta djur eller bära djur som kläder. 🙂 Men att ta hand om en slafsande, illa luktande djur kommer aldrig att ske, vill barnen ha djur får dom skaffa det när dom flyttar hemifrån! Annars var dagen bra… 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Janrik
  Posted januari 17, 2010 at 4:53 f m | Permalink

  Amen sister!

 2. Posted januari 17, 2010 at 12:46 e m | Permalink

  AMEN från mig också!

 3. Posted januari 18, 2010 at 12:49 f m | Permalink

  Ojjoj! I am allergic and can’t keep animals my self, but I still like them. What would this world be without all the wonderful animals, dogs included? I could, though, imagine life without mosquitos, snakes and spiders! But I guess they have their duties in the system, too. One of my favorite animals is pig (except for the smell).

 4. Marja
  Posted januari 18, 2010 at 6:36 f m | Permalink

  Hälsningar från Sulo, mrrrr

 5. Posted januari 18, 2010 at 8:52 f m | Permalink

  Jo, det är väl bra att djur finns… och visst gillar jag hundar när dom är uppfostrade och inte käller eller hoppar på en. Men alltid bättre med att andra har hundar än jag själv. Sulo är ofarlig 😉