Fredag!

Idag hade jag inte så stora planer direkt, just nu tittar barnen på Pippi och jag försöker städa lite här hemma. Jag är som tur med klar med toan som jag städade igår… Lauri säger alltid att vi borde ha ett städschema, så att det verkligen BLIR städat här hemma, jag undrar vems namn det ska stå där då? 😉 Har fixat mat schema för nästa vecka, och inköpslista. Imorgon ska vi på kalas och sen ska vi handla mat… Nya tider i kyrkan hos oss är 12:20-15:20… inte helt roligt, men ok! Jag gillade ändå 9-12 bättre… Vädret har varit varmt och soligt denna vecka, har verkligen varit skönt att få känna lite vår i luften, trött på snö och kyla. Ser verkligen fram emot en vår och sommar! 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.