11 Januari!

Så kom ännu en födelsedag… Dagen var som en vanlig dag, och Lauri ursäktade sig att han inte gjorde nåt mer speciellt för mig, och jag ursäktade med att världen faktiskt inte stannar upp pga min födelsedag! Fick iallafall uträtta lite ärenden själv, blev stoppad av polisen, för jag körde när det var gult, som sen blev rött, men jag slapp böter för att det var min födelsedag… Jiippi! Jag vet att jag ursäktar mig med att ALLA gör denna grej när dom kör bil, MEN nu är det slut för min del… INGEN kan lura mig att göra det igen! 😉 Dagen var VARM och solig, så vi tog en liten prommenad, barnen och jag, sen bakade jag kanelbullar, visste att jag inte orkade baka nån tårta, och man kan inte köpa nån god tårta här… Men bullar var gott! Tjuvstartade att göra semlor förra veckan, men det blev för mycket (som det alltid blir), men Lejon gillade det iallafall. 🙂

Annars händer inte så mycket här. Lejon går i skolan och jag försöker ha matlista klar över mat varje vecka som ska lagas, och vi försöker hålla en budget för mat och annat. Var egentligen meningen att jag skulle läsa några kurser på komvux på distans, men det blev inget med det. För man måste komma hem i maj och skriva proven, och för det första skulle jag inte klara proven (FÖR stor press) och sen vet vi inte om vi kommer bege oss hem i höst, och då vill jag inte lägga ut pengar i maj och sen i september tex. Men nån gång ska jag läsa upp mina betyg!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.