Christmas day!

Nu när vi är här firar vi två jular. Tyvärr har inte paktet från mina föräldrar kommit fram än… men vi öppnade iallafall julklappar från finland! Idag blir det julklappar från oss. Detta år satte vi en gräns på högst 5 st presenter var till barnen… både jag och Lauri vill inte att julklapparna ska stå i fokus i denna tid, och så tycker vi att det är lite onödigt! Men igår var vi hemma hos Ainomaijas mans lillebror som bor Broomfield, ca 30 min bilfärd från oss. Vi har aldrig träffa dem förrut, men det var verkligen jättekul att får vara där, god mat och verkligen ett gott sällskap. Innan vi åkte dit sov vi alla en skön middag tillsammans, och vi kom senare hem på kvällen 23:20… efter mycket skrik och gråt från Lejon, som INTE ville gå hem, för dom hade ett jätte gammal tåg bana som han verkligen älskade… Nu hör jag att barnen håller på att vakna och dom kommer vilja öppna sina paket på en gång. 😉 Vi ska ha en liten julmiddag tillsammans idag och bara njuta av det fina väder Lauri fixat åt mig! Är han inte perfekt? 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.