Bröllopsdag nr 7!

Redan 7 år! Ibland känns det som mer, ibland känns det som mindre! 7 goda år har vi haft, hoppas vi inte får 7 dåliga nu!? Livet har verkligen bjudigt på mycket sen den dag vi sa Ja till varandra i templet. Några lägenheter avverkade, 2 barn, en stor flytt över havet ( dit jag ALDRIG trodde att jag skulle bo ), och en diagnos… Ja, såklart en del roliga och en del tråkigare saker där emellan, men i det stora hela har det varit toppen! När vi gifte oss gav mina klasskompisar mig 3 år för mitt äktenskap… kanske lite på skämt, men jag har dubblerat det nu iallafall och jag hoppas oddsen vill att vi hänger ihop lite längre än såhär. 😉 Jag är glad att nån står ut med mig, jag kan nog helt ärligt säga att jag kan vara SÅ jobbig att leva med, det vet Lauri. 😉 Tänk att jag inte har lärt mig mer på dessa 7 år?! Hoppas jag har mer tid att bli bättre?! Jag ska inte skriva ” hur bra Lauri är bla, bla, bla ” Känns bara lite FÖR givet den dag… Men han är en bra man och jag älskar honom så mycket, och ingen man kan göra mig så glad eller ledsen som han gör! 😉 Jag vet vad jag sa innan jag träffade Lauri, att jag ADLRIG skulle gifta mig med en finne! Men nu fick jag honom och hela hans finska släkt! 🙂
Hoppas på flera spännande, bra år… Älskar dig, Lauri!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill Krylborn
    Posted december 7, 2009 at 10:50 f m | Permalink

    Man kan bara gratulera! Hoppas ni hade en bra dag tillsammans!
    Det kommer säkert fler upp och nergångar, men nu hoppas vi väl på mer positivt ialla fall.
    Jill