10 dagar utan Lauri…

Jag har haft 10 ensammna dagar… nja, inte så ensammna, Lejon och Tilde har jag haft hemma, så inte så mycket lugna stunder. 😉 Men om man jämnför med förra året då Lauri gjorde en likandan resa, så kändes det jättebra denna gång, förra året hade vi bara bott är i 3 månader och Lauri tog Lejon med sig och jag hade Tilde kvar hemma, men jag kände mig lite övergiven och rädd! Men inte denna gång. Skönt såklart att ha körkort och slippa att jobba, bara vara hemma med barnen. Jag tror det var bra för alla oss att det blev ett avbrott i vardagen. Lauri fick träffa sina vänner, familj och ha kul och kanske vila upp sig lite?! Jag, ja känner att vi har lekt väldigt mycket, och barnen har lekt bra tillsammans, vi har haft otroligt stressfria dagar, vilket har varit skönt… Nu är barnen lite sjuka, kanske en misstänkt magsjuka, men denna gång skarttade jag bara, för jag var nästan säker att dom skulle vara sjuka när Lauri kommer hem. 😉
Så snälla Lauri krascha inte, för vi vill ha hem dig och behöver dig… Jobbigt att bara vara en förälder. Nu ska jag få träna lite… Jiippi, har inte gjorde det på 10 dagar… Å nej, det är inte därför jahg saknar Lauri…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Lauri
  Posted november 29, 2009 at 4:04 f m | Permalink

  Hälsar från Tyskland .. snart där! Har onekligen träffat familj och vänner samt haft kul, men ska bli så trevligt så att få komma HEM.

 2. Posted november 29, 2009 at 1:12 e m | Permalink

  We miss you ALL!!! 🙂

 3. Posted november 30, 2009 at 12:52 f m | Permalink

  Lauri, thank you for visiting! We miss you already, but it was so good to see how eagerly you wanted to get back with your own family in Denver. That’s just how it should be. Jana, you did a great job ’surviving’ and having a positive attitude,-)