SNÖ!!!

Snö i mängder har fallit idag, helt galet mycket! Lauri sa till mig ” Jana om du inte måste köra bil gör det inte ”… Så det enda jag gjorde var att köra honom till sjukhuset där han gjorde en uppföljande hjärnröntgen…Resultatet kommer kanske senare i veckan?! Och vägarna var så läskiga, jag har aldrig riktigt kört i sånt här väder. Men jag kom hem levande iallafall!
Idag ringde en hemlös man på min dörr och undrade om han kunnde skotta på min tomt… Tyvärr hade jag inga konanter hemma, men jag blev glad av iden av att göra nåt för pengar istället för att bara sitta med sin skylt längs vägen och tigga! Kanske an annan gång… Lejon älskade snön idag, tyckte det var kul att äta och slänga sig runt i den! Bara 2 dagar tills besök och alla räknar dagar… 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted november 14, 2009 at 7:36 e m | Permalink

    Jana – i haven’t heard back from Lauri about tomorrow’s dinner… Are you all coming? OR: if the snow is really bad, it is probably safer to cancel (as much as we would hate it!). Could you let us know by email or calling? Tack! 🙂