Torsdag!

Efter en onsdag fylld av bara snö och regn HELA dagen, blev det en riktig skön dag idag! Lejons födelsedag blev en ganska bra dag, han fick sin cykel och är verkligen glad för den och sina tåg och godis från Sverige… Känns bara så konstigt att ha en så stor pojke, jag känner mig själv så gammal. Kanske det är åldern som gör att jag somnad utomhus på marken, när kl var typ 14:30 idag… 😉 Å, Lejon säger till mig: ” Mamma SOV inte. ” Men det var så varmt och skönt i solen att jag inte kunde motstå sömnen, Tilde sov i vagnen och Lejon lekte så fint brevid mig, men att sova på betong vill jag nog inte göra till en vana! 😉
Lauri jobbar sent, så jag har ett liten kamp att få barnen i säng nu… Det är liksom sista rosslingen från dom, vilket betyder att man springer, skriker, retas och bråkas tills jag säger att jag inte orkar mer! Lite Ledsen att jag inte får springa idag, gick så bra förra veckan att jag verkligen har kännt att det är kul att springa. Men veckan är inte slut än… Imorgon är det 1 vecka tills Mumba och Nömnö kommer… Jiippi!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted oktober 25, 2009 at 12:37 e m | Permalink

    Spännande! Om fyra dagar skal vi resa dit!