Lejon 4 år!

Grattis Lejonkungen… En stor dag idag en riktig cykel ska han få och så har han lovat att börja bajsa på toa och så är han halvvägs till dopetsbad… Yeah! 4 snabba år har gått och det betyder att jag inte har jobbat på alla dessa år, mer än i hemmet, vilket har varit 1000 gånger jobbigare MEN också 1000 gånger roligare också! Lejon är verkligen i fullgång HELA dagarna! Så idag blir det nåt gott att äta, tårta eller annat (misslyckades just med en kaka) så vi får se vad det blir! En sak som vi ska göra, är att åka till leksaksaffären och där ska Lejon få välja ett tåg! Och nu väntas ett paket från Sverige, och en Mumba och en Nömnö från Finland om 1 1/2 vecka… Hurra för Lejon idag! 🙂

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Posted oktober 19, 2009 at 10:49 e m | Permalink

  onneksi olkoon, lejon <3!

 2. G
  Posted oktober 20, 2009 at 1:27 f m | Permalink

  paljon onnea Lejon!!

 3. Jill Krylborn
  Posted oktober 20, 2009 at 9:18 f m | Permalink

  GRATTIS LEJON ÖNSKAR VI I SVARTBÄCKEN!
  MASSOR MED KRAMAR
  Jannike, John, Jesper med föräldrar

 4. jussi
  Posted oktober 20, 2009 at 11:00 e m | Permalink

  Grattis Lejon! Fyraårs hamburgare ska vi äta om några nagar.