Sköna fredag!

Dagen började med ett besök på biblioteket. Lejon är med i en grupp som är ensamma med en fröken i 30 min där dom läser saga och sjunger och läser ramsor! Jag och Tilde får under tiden vänta och låna lite böcker! Lejon gillar det jätte mycket. Sen åkte vi till en ny affär (för mig iallafall) tjejerna här visade mig den, och jag gillade den jätte mycket… skulle ha kunnat köp HUR mycket kläder som helst! 😉 Men jag gjorde inte det… Sen begav jag mig till kyrkan för att sköta mitt ämbete, vilket är anslagstavlan! Jag hade redan förbrett allt och tänkte att detta skulle gå fort, efter 2h var jag klar! Skönt att ha det gjort iallafall, känns alltid så hemskt att skjuta upp sina plikter! Barnen var ganska snälla, men livliga är dom iallafall. Sen åkte vi hem och bara lekte och lagade middag… och kl 7:30 sov båda ;-). Så nu sitter Lauri med en dator och jag med en… Lauri jobbar och jag tittar på Dr Quinn. Kanske Lauri är duktigare än mig… men, men det är ju helg, så nu ska jag ta det ganska lugnt. Imorgon blir det present köp till Lejon… Lilla gubben ska ÄNTLIGEN få en cykel… åh vad han har längtat, kanske borde ha redan köpt en, men man ibland måste man plågas lite. Sen blir det väl ett och annat tåg också… Nu ska jag njuta av tystnaden och att slippa behöva prata… 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. maria
    Posted oktober 24, 2009 at 1:08 f m | Permalink

    jag vill se bild jana!!! 🙂