Field trip + lite annat…

… Ja det var vi på idag med Lejon skola. Dom skulle göra egna t-shirts med hallowen motiv, men Lejon gjorde tåget Gordon, från Thomas the train istället, ska visa resultatet nästa vecka! Veckan har varit varm och skön, men barnen är jätte jobbiga och jag undrar seriöst när det blir min tur att få ett sammanbrott… Tyvärr! 🙁 Dom bara far runt som virvelvindar, går från rum till rum och bara stökar. Alltså hjälp mig! Jag och Lauri hade satt en regel att inte höja rösten till barnen denna vecka och det är fredag imorgon och jag har redan misslyckats ALLA dagar! Idag lämnade jag huset i ren ilska (Lauri var hemma förresten :-), varför kan inte bara barnen göra som man säger? Ska man verkligen behöva ta tjatet VARJE morgon att kläder ska på, mat ska ätas, tänder ska borstas? Jag skulle vilja bli stum för jag är SÅ trött på att höra min egen röst! Trött på att vara en hemsk mamma… Vill vara en rolig mamma ju!! Barnen gillar verkligen Lauri mer än mig… är det lönen och tacken man får att vara hemma med barnen? Är det verkligen värt att vara hemma om ingen gillar än? Eller är mitt stora problem, att jag bara vill träna? Vad tror ni? Jag tror på det sist nämnda tyvärr… 🙁 Usch jag vet… tycker synd om mina barn. Hoppas jag kan rycka upp mig snart och försöka se det som är det viktigaste i livet… Familjen! En rolig sak var att vi hade nog våran första riktig hemafton i måndags (jag vet vi är dåliga), men nu ska vi ta tag i det… Lejon har bara lite problem att skilja på hemafton och julafton :-)…

Jag hoppas vi alla kan få en bättre vecka nästa vecka och att Lejon håller sitt löfte att göra ” nr 2 ” på toan… Han har sagt det till mig ” mamma när jag blir 4 år, då ska jag gå på toa ” Han blir 4 på tisdag! 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted oktober 16, 2009 at 2:46 f m | Permalink

    Hejsan och hello! When we lived in Oslo we had some very good friends, family Amundsen. What an inspiring family that was (and is). Six great children and a pretty home. I admired Sidsel so much and felt so inadequate with my two little ’monsters’. When I talked about this with Sidsel, she told me not to worry but just to be patient and let time pass. To my astonishment she said that when their kids were younger, she and Espen used to pray that they could at least LIKE their children, because they were so irritating and misbehaving. That was a big encouragement to me, and I will never forget her good example. Hang on, Jana. You are doing a gooood job. Oi, Lejon is almost 4! Big boy. Can’t wait to see you all.