Sjuk!

Jag är typ sjuk… för sjuk för att kunna träna allafall! Ibland blir jag så glad att få vara sjuk, för jag kan vara så trött på att behöva träna jämt! Jag sprang i måndags trots att jag inte var helt frisk och jag blev bara värre… Så ikväll blir det bara till att ligga i sängen och titta på Dr Quinn. 🙂 Jag har tittat för mycket på det att jag till och med drömmer serien… Men finns det nån bättre kärleks historia än Dr Quinn? Jag är en sån konstig person att jag blir så kär i kärleken jag ser i Dr Quinn. Så nu ska barnen i säng och sen ska det slappas… 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill Krylborn
    Posted oktober 8, 2009 at 9:23 f m | Permalink

    fy vad tråkigt! Du får väl försöka ta det lugnt om du nu kan det!!!!
    Massor av kramar från Jill m fam

  2. Posted oktober 8, 2009 at 8:48 e m | Permalink

    get better soon! hugs!!! 🙂