Gott och blandat!

Denna vecka har verkligen varit bra för mig, som mamma iallafall… Men som fru, nja kanske inte lika bra. Lauri har haft SÅ mycket att gör och så många problem som inte går att lösa på en arbetsdag, så han jobbar ganska mycket nu! Tur att jag har fullt upp med massa aktiviter på dagarna så jag slipper tänka på annat. Men nu, när kl snart är 10 och han fortfarande inte är hemma, då är det lite trist. Men detta är ett normalt tillstånd i vårat äktenskap att Lauri har sånna här jobbiga stunder om året! Bara vänta ut på bättre tider… för dom kommer! 🙂

Måste bara skriva om bion jag var på förra torsdagen. Vi såg Julie och Julia och den var jätte bra, och jätte kul att få gå på bio med ett tjej gäng, än bara sin man, vilket OCKSÅ är kul på ett annat sätt ( man kan ju iallafall inte hångla med sina tjej kompisar ). 🙂 Men lite andra filmer blir det och lite mera fnitter, så jag hoppas på fler sådana kvällar!

Måste skriva om en upptäckt jag har gjort… Varför det heter att ” rulla runt i sänghalmen ”. När vi var i St George och besökte Brigham Youngs vinter hus, så fick vi veta att sängarna dom sov i var stoppade av halm… Åh, vad dum man känner sig, där av ” rulla runt i säng halmen ”, alltid lär man sig nåt nytt!

Men åh vad sugen jag blev på gott och blandat godis nu! Kanske tur att vi bor här, spara några extra kalorier! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted september 30, 2009 at 10:57 e m | Permalink

    I remember how the days at home in Oslo with little children sometimes felt endless. I couldn’t wait for Jussi to come home from work. Sometimes I even counted minutes for dad to come when I was really tired with Linda and Lauri quarreling and giving me a hard time…..(by the way I think life got easier with 3 and 4 than it was with 2 kids;-) Well, of course I had also many fun times with children. What I want to say is that I understand you so well! It will just ge so much better in a few years, I think. I also think it is great that Lauri could keep his job while a lot of his colleagues unfortunately lost theirs. I guess he has to put in long hours to accomplish everything needed with much less peoplein the company than before.

  2. Posted oktober 1, 2009 at 1:29 f m | Permalink

    i also know how it is with kids at home but no husband around… last week adrian was away and the days are just soooo long. its great to hear that you have a nice tjejgrupp to go out with!