Torsdag…

Ikväll ska jag ut med tjejerna här och vi ska först på bio och sen hem till Lindsay och äta creps… Vet inte hur laddad jag är, men jag känner ändå att jag borde gå och man får väl också ta vara på dom barnfria kvällar man får! 😉 Imorgon ska Lauri ut och äta middag med folk från hans jobb, typ alla tror jag. En tjej fyller och hennes kille hade fixat detta, så om alla ville fick man hänga på. Så ingen tacos middag imorgon… Får kanske ta det i helgen?! Vi ska på ett kalas på lördag, en pojke som heter Carson fyller 3 år, efter det hoppas jag att det blir shopping på outlet och en massa fynd där. 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted september 25, 2009 at 3:22 f m | Permalink

    Hej! Hoppas du har en trevlig kväll och weekend. Vi (Ulla, Jussi, Greta) skal till Stockholm på söndag kväll. Vår resor till Sverige har minskat till nästan zero efter vi fick templet i Helsingfors och ni flyttade bort. Så nu är det jätte roligt att ha en ledig måndag där och shoppa lite i Stockholm.