Lauris födelsedag!

Det blev ingen stor fest för Lauri denna dag, bara ett enkelt bio besök och en liten lätt middag. Jag hade fixat barnvakt så vi kunde gå ut utan barnen. Det blev verkligen en jättebra kväll tillsammans, och det brukar det vara när vi går ut. Det är så kul att få klä sig liiite finare än vad man annars gör och brukar också passa på att ha högklackat, för det är nåt jag sällan använder i vardagen, men som jag skulle vilja använda oftare. Vi fick 4h tillsammans och kändes verkligen som en födelsedag! Dagen innan hade jag varit och köp lite presenter till Lauri… Jag försökte på dagen att köpa det jag skulle köpa tillsammans med barnen, men dom bara springer runt och clownar sig bland alla saker, och gör det omöjligt att titta på nåt! Så när Lauri kom från jobbet åkte jag iväg. Vilken trevlig stund det var att bara vara själv, jag kunde verkligen titta på saker UTAN att bry mig om vad barnen gör. Kändes som en liten present till mig också… 😉 Jag önskar vi hade fler sånna här kvällar, för det är verkligen kul att vara med Lauri, vilken fantastisk person han är. Tänk vad bra jag fixade det för mig… Ibland tänker jag på att jag inte gjort nåt bra i mitt liv, men två saker har jag gjort bra och det är att välja en bra man och fått två vilda barn! 😉

Måste bara berätta två saker till och det är att, vi hade barnens medverkan i söndags och det gick ganska bra för Lejon, han och nån till i hans ålder, var dom ända som vågade att säga sin lilla vers dom fått. Tyvärr sa Lejon det en aningen tyst, men han hade modet att stå framför två församlingar och säga ” My father in heaven loves me ” utan att vara rädd! Men sen resten av mötet var det lite svårt att sitta still, men dom är ju bara snart 4, så det kan man ju förstå!

Andra saken är att Tilde är en jätte duktig tjej att gå på pottan. Hon gör allt där, bara man inte har blöja på henne. Idag frågade jag henne 2 ggr om hon behövde kissa och hon gick och gjorde det, och sen sa hon till en gång! Jag är helt imponerad av henne… Problemet är att när Lejon, dom 2 gångerna han bajsade i pottan, fick han ett tåg… och varenda gång Tilde bajsar säger han: ” Mamma Tilde vill inte ha ett tåg, men jag vill ha… ” Han tror att Tilde kan bajsa, medans han kan få tåget! 😉 Men man måste jobba för att få nåt… Det ska läras tidigt!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.