Lauri 30 år!

Grattis… Min älskade man! Ingen födelsedag är så viktig som denna! 7 år har jag kunnat fira dig och jag hoppas på många, många fler… Du är verkligen en fantastisk person att leva med, ibland lite upptagen med alla privata projekt du drar i gång, men du är så duktig på det du gör, och jag vet att du gör det för oss också! Du är en fantastisk pappa, barnen älskar dig och jag allra mest! 😉 Detta år har varit en mycket händelserikt år för oss, upp och ner, men det har ändå varit det bästa året och mest utvecklande för mig, tack att du tog mig ifrån landet ” Lagom är bäst ” gillar mer som det är här ” More is more ”… 😉 Du ska verkligen ha en toppen dag och hur gammal du än blir ska jag älska dig! Du är verkligen den bästa personen jag känner… Hipp, hipp hurra för Lauri idag!!! 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Susanne
    Posted september 18, 2009 at 9:57 f m | Permalink

    Fint skrivet Jana. Grattis Lauri! Både på födelsedagen och till att du är gift med världens bästa tjej.

  2. Posted september 19, 2009 at 11:31 f m | Permalink

    Hurra Lauri, hurra Jana! Vilket jättefint äktepar. Vad kul att ni har funnit varandra. Livet är super överraskande – aldrig tänkte att jag skal ha en svensk svärdotter och en indisk svärson;-) TREVLIGT!