Tisdag!

Idag var det skola för Lejon. Under tiden passade jag på att ut och gå med Tilde och leka lite med henne. Sen hämta Lejon, åka till Costco, kolla lite, äta lunch, tappade Tildes kanin… som TUR var återfanns hos Lindsay som vi mellan landade hos mellan skolan och Costco! Så vi fick åka hem till henne och hämta hennes kanin. Resultatet av det blev att vi stannade där och lekte 1h… Sen var det bara hem och sova i princip, efter en liten kamp om att borsta tänderna eller ej, säga nej till mer Thomas tittande och bråk om vilken säng mamma skulle ligga i. Ingen fick mamma i sängen, jag låg på golvet och dom somnade på 10 min. 😉 Sen var det dax att ta tag i toan, som städas lika ofta som jag rensar bort gammal mat ur kylen… Det vill säga, nästan aldrig. Men toan där uppe blev städad i lördags, för missonärerna var på mat hos oss på söndagen, så det var tvungen att blev gjort, men såklart gick ingen på toan… grrr. Jag LOVAR att hade jag inte städat den hade alla gått på toa!!! 😉 Men ikväll är jag själv, för jag sa till Lauri att han kunde jobba sent, för jag hade inget jag skulle göra där han måste ta hand om barnen… Så bara en skön kväll på varsit håll helt enkelt!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.