En bra sak…för mig iallafall!

Lauri och jag har bytt sidor i sängen. För mig innebär detta att jag ligger liiite längre bort från dörren än han nu. Det som är så bra med detta är när barnen,eller speciellt Tilde vaknar på natten, ligger jag kvar en stund och låtsas sova och tänker ” att detta får Lauri ta ” och när Tilde ropar ISÄ!!! med full röst, vet jag att jag inte alls behöver göra mig besväret att ens gå upp! För det är inte mig hon vill ha då… tack å lov för pappor! 😉 Äsch, nu bytte han tillbaka…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Lauri
    Posted september 15, 2009 at 11:15 e m | Permalink

    Vadå _jag_ bytte tillbaka? När jag kom hem så låg du på den sidan …

  2. Posted september 16, 2009 at 6:12 f m | Permalink

    Jag vet… hade tänkt att byta, men orkade inte när du väl la dig i sängen…