Helgen och veckan som kommer…

I lördags hade vi en Stavsaktivitet i kyrkan, och vi hade sett fram emot denna dag. Tyvärr var inte vädret på våran sida, HÖGST 15 grader och MASSA regn. Men vi gick dit iallafall, och var där nästan 2h, sen åkte vi hem blöta, kalla och mätta, tacksamma att vi hade en bil! 😉

Jag och Lejon gick till kyrkan själva idag. Tilde har varit förkyld igen och hon håller på att få 2 kindtänder och är allmänt gnällig och bara gråter så fort hon ska öppna munnen, hon gör inte som man säger och är allmänt irriterande! Är detta en försmak på tonåren? Usch, stackars mig och Lauri då… Kommer få stora problem med henne då… Snälla lilla Tilde, bli den glada flicka du alltid varit! Nästa söndag har vi barnens medverkan i kyrkan… Lejon har fått en alldeles egen liten text: ” My father in heaven loves me ”… Spännande det ska bli! Folk som känner mig, vet att jag tycker att små barn som gör saker är SÅ pinsamma att jag skäms ibland, vill liksom bara försvinna och inte titta mer. MEN jag tror jag kommer vara jätte stolt på söndag, ( om han inte gör bort sig ). Men han är modig ibland, och hoppas han håller på söndag! På lördag åker Lejon och Lauri till Golden, ett ställe i bergen, för att se ” Thomas the train ” live… Han älskar sina tåg och vill ALLTID gå till affärer som har dessa tåg, bara för att titta och berätta vilka han vill ha! 😉

Sist men inte minst fyller ju min älskade Lauri 30 år på fredag… Jag undrar vad jag riktigt ska göra för honom, vill ju att han ska få en bra dag! Frukost på sängen får han garanterat, men sen då… det blir min stora utmaning att hitta på nåt! Grattis, grattis redan älskling! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted september 14, 2009 at 4:51 f m | Permalink

    tristan would love to see thomas live!!! hopefully next year he willwhen we go back to england.

    lycka till lejon för söndag!