Skolstart!

Lejon började i tisdags på sin nya preschool… Och han ska gå där 2 ggr i veckan 9-11:30, tisdagar och torsdagar. Jag kanske hade önskat några timmar till och kanske 3 dagar i veckan, för som det är nu hinner man knappast nånting innan man ska hämta honom igen. Men han är överlycklig att få gå där. Dom är 8 barn och dom har en manlig lärare. Tilde var ledsen över att hon inte får gå i skolan… Hon skulle verkligen klara av att lämnas, bättre än vad det skulle ha gått att lämna Lejon vid den åldern. Men jag antar att alla barn är olika. Barnen är lite förkylda och vädret är varmt och härligt, Tilde håller på att få 2 kindtänder och det känns som höst på morgonen, på nåt sett så härligt! 🙂

Det är inte klokt, men vi har fått ännu en mus i huset… Jag undrar vem det som vill göra mig tokig och gråhårig??? 🙁

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.