Uppdatering!

Seg är mitt förnamn för tillfället… Verkligen dålig uppdatering från min sida, men här kommer lite om vad som har hänt här nu på sensommaren. Efter att tjejerna hade åkt hem fick vi nästan en månad att rå om oss själva och förbereda för nästa ankomst: Mor och Far! Dom dök upp den 18:e och stannade i 3 hela veckor. Vi hann med en hel del, shopping, Utah, Grand Canyon, möte med gamla vänner och god mat! Barnen var verkligen glada att dom var här. Jag och Lauri hann att avverka en hel del filmer och goda luncher och middagar tillsammans. Synd bara att det inte blev en egen resa för våran del, hade verkligen sett fram emot en ensam resa med BARA Lauri. Men min pappa ville annorlunda, Grand Canyon var målet, med argumentet ” Vi kommer ju aldrig komma hit igen… ” Kanske sant, och då vet jag också vem jag ska skylla på om det blir en skilsmässa. 😉 Men iallafall bodde 2 nätter på hotell i St George, barnen var verkligen jätte lyckliga för att få göra det. Vi kollade såklart templet i St George och fick också en guidad tur i Brigham Youngs vinterhus.

Efter Canyon drog vi vidare till Utah… Och det var som vanligt en trevlig stund hos The Brunsons. Verkligen glad för allt dom gör för oss, att vi känner oss så hemma där och barnen verkligen älskar att vara där. Så på fredagen drog mamma och pappa till en av pappas missionärs kompis, och vi ( jag och Lauri ) lagade våran självklara fredags tacos till alla! På löradegn tog Ainomaija och Dean barnen så jag och Lauri kunde hitta på nåt… Vi åkte först till Salt lake sjön med mina föräldrar. Sen efter det lämnde vi dem downtown för att möta ett par andra vänner som rest från Idaho. 3 av mina syskon har bott hos dem som utbytes studenter i 1år… Så det var 17 år sen dom såg senast, så dom gjorde Salt lake på lördagen och söndagen. Jag och Lauri gjorde inget speciellet bara åt på subway och tog några efterätter på Denny´s. 😉

På söndagen var vi i tabernaklet och lyssnade på Spoken word. Föräldrarna hängde med samma gäng som på lördagen och vi åkte efter kyrkan till Lauris kusin Melina och hennes familj och åt världens godaste mat och hade bara en jätte tervlig stund tillsammans. Sen åkte vi hem på måndagen och på tisdagen sa vi hej då till mina föräldrar… nu känns det bra att bara vara vi. Tycker om Vi! Nu är bara stora frågan ” Vad händer framöver? ”

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted september 10, 2009 at 12:34 e m | Permalink

    tack för uppdatering, intressant att läsa vad allt ni har gjort och det låter att dina föräldrar hade en fin resa! hoppas att allt ska ordnas. kram!