Bio!

Igår var vi alla på bio och såg Disneys nya film Ponyo! Filmen var bra och barnen jätte duktiga! Vi hade godis och popcorn som dom smaskade på, men på slutet av filmen blev dom lite trötta, men dom var verkligen duktiga! Detta ska vi verkligen göra fler gånger!

Måste bara säga att bönen i söndags gick inte bra! Lauri, som skulle hjälpa Lejon blev ” sjuk ”, så det blev jag som fick stå och väsa i hans öra! Lejon gick upp dit iallafall, fixade mikrofonen, inledde… och sen var han tyst ( där emellan väste jag ) … och sen avslutade han! Så ganska bra gick det ändå, men usch vad jag inte klara sånna saker, jag funderade om jag hellre dör en att göra en sån sak!? Funderar fortfarande… Men Lejon var tapper, jag trodde att han skulle total vägra att gå upp, men han överraskade mig! Men nästa gång får nog Lauri vara där, eller så får det bli en terapi grej tills jag inte skäms mer!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted augusti 18, 2009 at 8:48 e m | Permalink

    Du är en duktik (?) mor! Och vi har börn – och dom har böner i kyrkan – så at vi måste bli bättre… Kram! You are doing wonderfully! 🙂 (And my Swedish/Danish stinks…!)

  2. Posted augusti 18, 2009 at 11:14 e m | Permalink

    Hurra Lejon och Jana! I often think how we get so many extra ’bonus blessings’ in the church when we learn to be in front of people and express ourselves from very young age. I have been thankful of that manyt times in school and work.