INTE på en söndag!

Idag har jag gjort massa saker man inte bör göra på en söndag! Tvättat, städat, diskat, och lagat min vagn! Ja, vad säger man… På söndagar vill jag ha maten klar ( fast jag har det sällan ), helst på lördagen! Städat och fint ( fast barnen bara stökar till det jag har städat inne i alla rum OCH ute ) och bara äta nåt gott… helst choklad! Ja, jag har mycket jag måste jobba på! En positiv sak är att jag kan faktiskt lägga barnen vid kl 7 och DET är skönt, för då kan jag och Lauri få en lugn kväll tillsammans! Annars var kyrkan jättebra idag, barnen verkligen tycker om att gå till sina klasser. Skönt för mig som får 2h ” ledigt ”… 😉 Nästa vecka ska Lejon hålla bön för 1:a gången i primär, inför ALLA! Men det får bli Lauri som får stå bak och hjälpa honom, för jag tycker sånt är SÅ pinsamt att jag bara vill sjunka igenom golvet! Jag vet, fjantigt kanske, nåt jag måste övervinna för mina barns skull tror jag!?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted augusti 12, 2009 at 8:52 e m | Permalink

    Good luck with the prayer – for both Lauri AND Lejon! 🙂

  2. Greta
    Posted augusti 16, 2009 at 11:31 f m | Permalink

    Hi guys! If it’s not too much trouble, it would be lovely to see a video of the kids:) Nothing speacial, just to see how they’ve grown up and what they’re doing.. You can appear on the film too;) Miss you!!!