Jag har fått en bitare…

… Ja, det som jag fruktat är nu en verklighet! Tilde bits… Har nu hänt flera gånger på kort tid och det är Lejon som får vara offer! Stackars Lejon blir så ledsen jämnt när det händer och han slår aldrig tillbaka! Tilde, hon är i en JOBBIG ålder just nu. Hon bara säger emot mig och tycker att det är jag som är den dumma, och förnekar blankt att saker hänt, fast dom HAR hänt! Är det en försmak på tonåren? Usch vad jag inte vill vara en tonårsmamma, min värsta mardröm. Ganska skönt som det är nu, även om jag faktiskt lider lite med mig själv förtillfället! Det är gråt och bråk från det man vaknar tills man ska lägga sig! Hur orkar dom egentligen? Å en ska till, jag HATAR att dom kallar mig Jana, ALLTID!!! Usch vad fult det låter! Men, men antar och HOPPAS att det är en fas! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted augusti 8, 2009 at 4:59 f m | Permalink

    Pikku Myy!

  2. Posted augusti 9, 2009 at 6:00 e m | Permalink

    Ha, ha… det är sant! Och hon har en lika hemsk röst ibland som henne också! 😉 Vår söta My….