Men hjälp, rädd mig någon!?

Ligger här, kl är 2 på natten och jag skulle behöva månggifte, men åt andra hållet! Skulle behöva minst 3 män till som bor här och som kan rädda mig från musen som tagit över våran övervåning!!! Jag FATTAR inte- är inte möss dumma? Varför dör den inte? Har lagt ut MASSA gift och det finns både vanliga fällor och så finns det limm fällor, men det enda som fastnat där är en ynka spindel! Frustrerande, JA! Trött på att höra den springa där uppe. Problemet är att den är så rädd ( och jag med ) så man kan inte fånga den, för den bara gömmer sig igen! Jag liksom hoppas varje dag att Lauri ska säga ” Älskling, jag fångade den ” och på så sett bli min eviga hjälte… Men tyvärr har inte orden kommit! Suck, suck…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Maria
    Posted augusti 3, 2009 at 2:09 e m | Permalink

    idag hörde jag på radio att de som bor i studenlägenhet vid lappkärrsberget hade fått bo med råttor i köket i 6 månader innan det åtgärdades 😛