4 igen…

…För 4 dagar sen lämnade 2 systrar Denver och vi är nu 4 här hemma… eller ja, 5, med musen som vi inte lyckats fånga än. Blir lite frustrerad att den inte bara vill gå in i en fälla! Igår var jag på gränsen till ett nervsammanbrott för den där varelsen som trippar omkring där uppe, och var nästan beredd att bo i bilen! Men Vi stängde av köket och satte ut fällor, så det kändes bättre och så somnade Lauri också efter mig, vilket gjorde så att jag kunde slappna av lite bättre än förra natten då jag bara slumrade till eller var vaken!

Så nu ska vi ha några lugna veckor innan nästa lass kommer, vilka är mina föräldrar! Så nu fortsätter bara dagarna som det alltid gjort. I fredags var vi på Hard rock cafe och åt middag, måste bara säga vilket bra ställe att ta med barnen på! Dom spelar så hög musik att barnen inte hörs 😉 Barnen var duktiga och vi hade en bra middag. Innan vi mötte Lauri i fredags, var vi på en nöjespark och åkte massa karuseller! Finns också en vattenpark där man kan bada och dit har jag ett säsongskort till. Verkligen ett jättekul ställe, barnen älskar det! Men säker tyckte dom mest om att gå till Lauris kontor! Hursomhelst, det är verkligen kul med besök, MEN jag gillar verkligen den lilla familj Vi har, trots att jag blir galen ibland och undrar seriöst om barnen ätit gnäll piller, för usch vad det låter här hemma förtillfället… så älskar jag dom! 🙂 Är man inte knäpp som tänker, att även om barnen driver en till vansinne, så är nästa tanke… ” men åh, det skulle vara så kul med en bebis…” Puckat, jag vet!!!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.