7 år sedan förlovning

Idag är det 7 år sedan jag och Jana förlovade oss, och vi fick faktiskt en möjlighet att fira det lite. Mindy hade erbjudit att ha barnen hos sig, Julina och Janelle lämnade vi på Park Meadows. Jana och jag hämtade kinamat från Panda Express och körde till närmaste lilla park och åt, för att sedan bara lägga oss i gräset och prata om allt och inget. Det var hur skönt som helst. Tur att varken Jana eller jag känner behov av ”värsta grejen” när något ska firas, det brukar räcka så bra så med en liten avvikelse från dåvarande rutin/vardag. Jag undrar med spänning var vi befinner oss när nästa 7 år har gått!

Igår kväll var jag jätteglad över att kunna konstatera att vänstra foten kändes mer normal än den hade gjort sedan den 3:e juli när det här började. Mina förhoppningar att det skulle sprida sig till resten av kroppen över natten uppfylldes inte, men det går åt bra håll just nu.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. jussi
    Posted juli 15, 2009 at 10:06 e m | Permalink

    Vad trevligt! Och hur mycket ryms i dom 7 åren – mycket som bringat stor glädje i vårt liv också.