Ny vecka!

Idag ska jag till tandläkaren för en större lagning i min bakre tand, som jag lagade 1 1/2 år sen, som nu behövs göras om. Inte kul, men nödvändigt! Väntar jag FÖR länge med den kommer jag kanske behöva en rotfyllning. Så idag kl 11 är det dax…
Imorgon ska vi till neurolog och få provsvar och en definitiv diagnos. Jag är ledsen att jag inte har pratat med folk denna vecka, men jag har inte kännt för att prata med nån annan än Lauri. Har bara kännt att detta har varit lite för jobbigt för mig, och för oss. Men lugn det kommer, snart kommer jag pladdra som jag alltid gjort! 😉 Tacksam för alla vänner och familj som bett och fastat för oss denna helg, Ni alla har varit ett stort stöd för oss! Det jag väntar på nu, är att Lauri ska få sina symptomer lättade. Inte kul att se honom så hjälplös, han plockade lite leksaker igår och var nästan helt slut efter det! På onsdag ska vi få barnvakt av Mindy, en av tjejerna, så jag kan få vara med Lauri själv. Innan Lauri blev sjuk, ville jag göra nåt just denna dag. Det är nämligen 7 år sen han friade till mig, och det är en STOR anledning att fira! Vi har haft, och har ett bra liv tillsammans! Antagligen kommer vi bara vara på hemmafronten, men kanske lite god mat och bara att få vara med varandra UTAN att bli avbruten med ” Mamma, pappa lyssna… ”

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.