Torsdag!

Idag har vi haft en svalare dag än i igår, med bara 32 grader istället för 43 grader som det var igår!! Dagen spenderades med en steorid date, med sjukhus mat och en virrig, men snäll sköterska! Jag städade huset och vi var på Mindys ( en tjej som jag umgås med ) födelsedags party, bara en liten stund. Dagen har varit ganska bra, men kvällen var jobbig för Lauri mådde inte alls bra efter att ha varit uppe så mycket! Jag är så ledsen att alla steorid doser han fått inte har gjort nån inverkan på han symptomer, än iallfall! Det gör så ont i mig att han mår så dåligt, och att jag inte kan göra nåt åt det!!! 🙁

En pratstund med Lejon denna tisdag.

Lejon: Mamma ledsen?!

Jana: ” Ja mamma är ledsen. Vet du varför? Det är för att pappa är sjuk! Du får också vara ledsen!

Lejon: Nej, Lejon vill inte vara ledsen, Lejon vill vara glad, Pappa har sagt att Lejon ska vara glad! 😉

Barn är så underbara, synd att dom ska ha en mamma som gråter hela tiden bara 🙁

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted juli 10, 2009 at 1:23 f m | Permalink

    43 grader låter ganska hemskt! vet inte faktiskt vilken är bättre, vår 13 grader här med regn eller er 43 grader…. lejon är så söt. det är bra att ha barnen around så att ni (och vi också) kan inte bara sitta på soffan hela dagen och feel sad. lauri, hoppas att du mår bättre snart!!! kramar från oss alla.