Ovisshetens tid!

Idag fick Lauri komma hem från sjukhuset, men han ska dit för att få steroider i 2 dagar till. Sen är det bara vänta och se om hans symptomer kommer försvinna snart, eller senare! Just nu undrar jag om tårarna aldrig kommer ta slut?! Jag känner en oändlig psykisk trötthet, många frågor snurrar i huvudet som; hur kommer vårat liv se ut nu? Synd att vi inte skaffade fler barn innan detta? Kommer vi få fler barn? Hur kommer Lauri må? Kommer vi kunna göra nåt mer tillsammans? Kommer våra barn ärva detta? På sista tiden har vi pratat med varandra om hur bra vi har det och hur bra allt har gått för oss. Och det känns ibland att man kan inte ut tala orden ” Jag är lycklig ” eller ” vi har det så bra ”, för då händer nästan alltid nåt som får en på andra tankar! Men i december har vi varit gifta 7 år, och vi har haft 7 goda år… Så nu är min fråga: Kommer vi få 7 olyckliga år?  Jag vet att allt handlar om våran inställning och vad vi vill kämpa för. Men just nu så går alla tankar i vågor… Jag gråter nån gång i timmen, för att sedan vara glad, för att sedan falla i ostoppbara tårar igen! Jag var ute och gick i 1h nyss, men jag bara grät den timmen… Min största utmaning nu, är att vara ett STORT stöd för Lauri i alla lägen. Jag är glad för min patriakaliska välsignelse, den har gett mig svar på frågor jag har haft sen jag fick den, och nu förstår jag den bättre! Det lustiga i detta läge är att min sk ” problem ” som jag har haft i många år, verkligen skyms undan med denna stora grej. Tänk vad saker som var så jobbiga för mig, inte finns i mina tankar förtillfället, och jag hoppas det förbli så. För i jämnförelse med det Lauri går igenom, var det bara en droppe i havet! Nästa vecka väntar ett återbesök och en fastställd diagnos. Håller er uppdatarade…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted juli 9, 2009 at 2:48 f m | Permalink

    Kära er! Hang on, don’t give up. I have a strong feeling that Heavenly Father is watching over you, and he has a plan of happiness for you. It is so hard not to know all the answers, but in due time you will see that everything that is happening is part of His great plan. There are hundreds of people – family and friends – in Finland, Sweden and USA praying for you and sending lots of love and support to you.

  2. Cecilia
    Posted juli 9, 2009 at 12:24 e m | Permalink

    Jana! Jag är ledsen för er skull, men blir samtidigt lycklig av att läsa här för du har en så bra inställning. Du är så mycket starkare än du själv tror, det har jag alltid tänkt. Jag tänker på er och tror på er!

    Många kramar från din gamla klassis.