Dag nr 2 på sjukhuset!

Idag spenderade jag några timmar på sjukhuset med Lauri, skönt att få vara där tillsammans med honom! Tillståndet är oförändrat, och dom tog i dag ryggmärgsprov för att faställa MS och leta efter andra sjukdomar, men som det  ser ut nu lutar det mer åt MS… Detta är verkligen en stor chock för oss, jag saknar ord för allt. Det ända jag vet är att jag älskar Lauri mer än nånsin. Jag är i ett sån chock att jag verken vill äta eller göra nåt annat än att vara med Lauri. Det är verkligen en känslomässig berg-o-dal-bana… vi gråter fortfarande mycket och vi skrattar mycket. Jag vet att vi kanske inte ska ta ut nåt i förskott, men det är svårt att vara sansad då läkare säger MS… Det är så jobbigt att se den man älskar mest av allt är sjuk! Jag är så tacksam för alla människor som hjälper oss. Idag kom en av tjejerna som jag är med i veckorna med värsta middagen till oss, jag tänkte nästan säga nej till henne, men är glad att jag sa till att få mat hemkörd. En mindre sak att tänka på. Även om jag gråter mycket är jag vid gott mod, jag är glad att vi är gifta i templet och alla våra löften vi har till varandra där. Och mitt i allt kan jag vara lite glad att vi går igen detta tillsammans, för jag tror vi kan bli riktigt starka tillsammans och som familj. Han är min stora kärlek, min bästa vän, en underbar pappa. Hoppas vi bara kan få så positiva svar som vi kan få och ca 2 veckor… Håller er uppdaterade!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Lasse
    Posted juli 7, 2009 at 11:59 e m | Permalink

    Ni är det starkaste paret som finns! Vi tänker på och ber för er.