Seg uppdatering!

Sorry alla att jag varit jätte seg att skriva på sista tiden, problemt är att inte har några ursäkter bara att jag varit lat! Men vi är alltså hemma igen efter 5 veckor i Sverige och Finland! Det var 5 roliga och lite långa veckor! I Sverige var jag med Susanne och hennes barn varje dag och gjorde saker som vi alltid gjorde när jag bodde hemma! I Finland blev det skoj på både badhus, linnamäki och Piikkiö, ett besök på Loppis och en vidrig släng av magsjuka! Och bara kul att vara med alla familjer! Men jag måste säga att det är TUR att norden ligger så långt bort och att det kostar mycket pengar att åka hem, för jag är inte så jätte sugen på att göra denna långa resa än på ett tag! Det är som en förlossning, ju mer tiden går, ju mer glömmer man hur det egentligen var! Så om 1 år kanske jag vågar mig på detta igen!

Men en överraskande känsla var att när jag kom till Denver, kändes det verkligen som att jag kom hem! Jag vet att Lauri var hemma och väntade, men det var en skön känsla att jag faktiskt trivs här och att detta faktiskt är mitt hem!

This entry was posted in Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.