1 av 3 besök!

Nu har Susanne, Maria, Ebbot och Love lämnat Denver! Det har varit 2 ganska intensiva veckor och vi har både hunnit vara sjuka, shoppat och ätit god mat! Lauri har grillat jätte goda saker och gjort härliga sparrisar och det har varit ganska fint, varmt väder och vi har kunnat sitta ute och äta och vi hade en jätte trevlig midsommar middag, med grillat, potatis sallad och en härlig jordgubbstårta! Och det har varit jätte kul att ha haft en stor bil där alla fick plats! Och visst var jag rädd i början att köra, men nu känns det verkligen inte jobbigt! Bara kul. 😉

Så nu när 1:a gänget har åkt, ska jag bara tvätta och invänta Julina och Janelle som kommer på tisdag! Hoppas att vi kan få mycket gjort och en rolig tid tillsammans!

This entry was posted in Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted juni 21, 2009 at 11:27 e m | Permalink

    Det är skönt att höra att allt är bra med er! ’Home is where the heart is.’ Midsommaren här var jätte jätte kallt (vilken tur med Shalini…) men denna vecka skall det vara varmt och soligt. Det är bra eftersom vi väntar c. 80 gäster på lördag! Hugs and kisses to you all, especially to those two little ’ankanpoikanen’.