Dag i badhuset!

I måndags spenderade vi några timmar på på ett jätte trevligt och nytt badhus.  Det var alltså jag, Barnen , Noora, Lassa, Tuomas, Greta och Jussi. Detta var liksom ett spa och badhus i ett, så alla var snälla och passade mina barn så jag fick en stund av lugn och ro och av heta bastuar och en stor varm bassäng att krypa ner i. Barnen verkligen älskade varje sekund där… Lejon hade en favorite och det var en stor, bred rutschkana. Man fick hjälp av lite vatten att komma ner. Måste säga att jag var orolig att han skulle drunkna när jag såg att han åkte själv, men inte… han åkte som han inte gjort annat! Barnens hörna var också trevlig! Dom var verkligen i vattnet HELA tiden vi var där, förutom när vi åt lite mat förstås, men annars, små fiskar var dom. 😉 Det var en toppen dag och visst önskar man att man kunde gå på härligt spa varje dag när man har 2 vilda barn. 😉 Och trots att tanken ” Badhus ” skrämmer mig, så hade vi alla en toppen dag, verkligen kul att göra saker tillsammans med familjen. Tack alla för några underbart roliga timmar!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.