Då var det dax igen…

…Ja, det började faktiskt med Lejon såklart, började spy den kvällen vi kommit till Åbo. Suck… vad säger man? Mer än att jag börjar att tröttna på detta! Alltså det är 5:e gången i år för oss och det finns fortfarnade 7 månader kvar av detta år! När detta händer önskar jag att jag inte hade barn, för detta är inte trevligt! Men iallafall, nu blev inte bara Lejon sjuk, utan jag och Ulla fick känna en härlig släng av sjukdomen. Ännu ett stort tack till Noora som tog mina barn, så jag kunde tillfriskan ifred, alla ära till dig! Tänk jag bara sov en del och såg på Anne på grönkulla. Så här har jag inte fått tillfriskna sen jag var liten. Var verkligen skönt att slippa jaga barn och ” finnas där för dom ” när man knappt kan stå utan att svimma eller spy! Nu ett dygn senare mår jag jättebra igen! Konstigt hur man kan bli så sjuk och tro att man ska dö, när man nästan dag knappt kan tror att man mått så dåligt! Innan jag planerade att komma till norden sa jag till Lauri att jag INTE vill hem på vintern, pga alla sjukdomar som finns… haha, nu åkte vi hem i maj och vi har haft både magsjuka och en utdragen förkylning! Tror att nån skrattar åt mig där uppe. 😉 Men solen skiner iallafall och träden är fina, och allt luktar så gott, så det är ju bättre än att komma hem på vintern trots allt. Nu väntar jag bara på att Tilde ska trilla dit… men mer om det en annan dag!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted juni 11, 2009 at 3:31 f m | Permalink

    Jana! Ha en jätte trevlig sommartid med vänner och släkt. Vi saknar och älskar er! Tack att ni kom hit.