Lördag!

Just nu befinner vi oss i Helsingfors och Klövskogen är sig lik. Ingen är glader än Lejon, som ville absolut till ” 65:an ” ( Jussi och Ullas  hus bär detta nr ).  Vi Kom till Åbo i onsdags kväll och spenderade 2 dagar där, vilket var kul och trevligt, men Lejon ville bara till 65:an… Vi tog dagbåten över havet, trodde det skulle bli JÄTTE jobbigt, men det visade sig inte vara så svårt. Godis, mat, lek och en stunds sovande i hytten, gick resan mycket bra! Bara synd om Lejon som började att spy 1:a natten i Åbo. Nu några dagar senare är han inte helt frisk, men jag hoppas ingen annan kommer att bli sjuk. Jag är fortfarande inte riktigt frisk från min förkylning… och som folk kanske vet är detta våran 4:e magsjuka i år och året är inte ens slut än, jag undrar HUR detta ska sluta!?! Kul år!

Annars idag kommer vi bara ta det ganska lugnt, kanske ta en promenad, kolla på tunnlar och upptäcka skogen och bara leka. Just nu är det Byggare Bob som går på tv:n… Lördagen är alltid så seg, även jag som inte”  jobbar ” i veckorna känner av det är helg, och då blir man såå seg, man har näsatn glömt bort hur man klär på sig. 🙂 Som det känns just nu kommer vi nog inte gå till kyrkan imorgon… Stackars Lejon, man märker verkligen att han inte mår på topp, för han är så lugn och tyst. 🙂 Men trots allt tror jag det bli en bra dag. En dag utan krav är väl det bästa!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.